Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η ΑΕΚ ενημέρωσε την Άντερλεχτ για Βράνιες με… καρφί!

Η ΑΕΚ ενημέρωσε την Άντερλεχτ για Βράνιες με… καρφί!
Intime.gr

Το πρόβλημα που προέκυψε με τον δανεισμό του Όγκνιεν Βράνιες από την Άντερλεχτ, αλλά και το νέο πειθαρχικό παράπτωμα του Βόσνιου αμυντικού, ανάγκασε την ΑΕΚ να τον… τελειώσει από την ομάδα. Η δυσαρέσκεια της Ένωσης για την στάση των Βέλγων, φάνηκε και στο e-mail που τους έστειλε.

Η ΑΕΚ έθεσε τον Όγκνιεν Βράνιες από τώρα εκτός ομάδας, μετά την αρνητική στάση της Άντερλεχτ για επέκταση του δανεισμού του Βόσνιου αμυντικού, αλλά και το ταξίδι -χωρίς σχετική άδεια- του παίκτη στη Βοσνία (υποστήριξε ότι έχει πρόβλημα με την κόρη του και είπε στον Ίλια Ίβιτς, ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει!).

“Βόμβα” στην ΑΕΚ! “Τελείωσε” τον Βράνιες και τον… επιστρέφει στην Άντερλεχτ

Η Ένωση ενημέρωσε την Άντερλεχτ για την εξέλιξη αυτή, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της προς τον βελγικό σύλλογο. Η πλευρά της ΑΕΚ έκανε αναφορά στην έκτακτη κατάσταση που δημιουργήθηκε λόγω του κορονοϊού, τονίζοντας πως οι ομάδες θα έπρεπε να δείχνουν… πνεύμα συνεργασίας.

«Το δικό μας πιστεύω είναι ότι οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες θα έπρεπε ενωμένες να αντιμετωπίσουν αυτήν την πρωτοφανή κρίση αλλά βλέπουμε ότι δεν το συμμερίζεστε», αναφέρει αρχικά η ΑΕΚ στο e-mail της προς την Άντερλεχτ, ενώ στη συνέχεια προσθέτει:

«Σε κάθε περίπτωση σεβόμαστε την απόφαση σας και ως άμεση επιβεβαίωση αφήνουμε από τώρα ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει σε εσάς και να μπορέσει χωρίς πρόβλημα να μετάσχει στην προετοιμασία σας από την έναρξη της. Σας ευχόμαστε καλή τύχη και εκφράζουμε την ελπίδα ότι το ποδόσφαιρο θα βγει ακόμα πιο δυνατό από την κρίση της πανδημίας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις