Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η ΑΕΚ έπαιξε με τη… φωτιά αλλά έκανε το 3Χ3 στο Basketball Champions League

ΑΕΚ Basketball Champions League
ΦΩΤΟ Intime

Την τρίτη της σερί νίκη στο Basketball Champions League πήρε η AEK που επικράτησε 83-81 της γαλλικής Σολέ στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ότι μπορούσε για να… χάσει ένα δικό της παιχνίδι έκανε η ΑΕΚ κόντρα στη Σολέ, αλλά τελικά πήρε τη τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς και παρέμεινε στην κορυφή του 3ου ομίλου του Basketball Champions League.

Η Ένωση αν και προηγήθηκε με διαφορά 8 πόντων στο 35′, έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο, αλλά δύο εύστοχες βολές του Λοτζέσκι και ένα λάθος από πλευράς Γάλλων της επέτρεψαν να σφραγίσει τη νίκη, σε ένα ματς που το είχε κατά τ’ άλλα υπό έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το κακό για την ΑΕΚ είναι το γεγονός ότι κέρδισε με την -σχεδόν- ελάχιστη διαφορά που μπορούσε, ενώ οι επόμενες τρεις υποχρεώσεις είναι εκτός έδρας με Σολέ (15/12), Χάποελ Χολόν (5/1) και Τσμόκι Μινσκ (20/1).

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Γιανίκ Μορέιρα με 21 πόντους και Ματ Λοτζέσκι με 18 πόντους. Ο Λάνγκφορντ είχε 13 πόντους, αλλά και 1/4 βολές στο τέλος, που λίγο έλειψε να στοιχίσουν, ενώ εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Ματσιούλις με 8 πόντους. Από πλευράς ηττημένων, πρώτος σκόρερ ήταν με 22 πόντους ο Κρόμαχ, ενώ κορυφαίος κάνοντας νταμπλ-νταμπλ ήταν ο Ντιαρά με 19 πόντους / 12 ριμπάουντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις