Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

«Η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση για Χοσεϊνί» λένε στην Τουρκία (video)

«Η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση για Χοσεϊνί» λένε στην Τουρκία (video)
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η ΑΕΚ θεωρείται δεδομένο ότι θα αναζητήσει κεντρικό αμυντικό στο μετεγγραφικό “παζάρι” του καλοκαιριού και στην Τουρκία κάνουν λόγο για επαφές με τον Μαζίντ Χοσεϊνί.

Ο διεθνής Ιρανός αμυντικός είναι 24 ετών και αγωνίζεται από το 2018 στην Τράμπζονσπόρ, με την Ένωση να φέρεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, έχοντας ως “σύμμαχο” και τον συμπατριώτη του, Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Ιρανός αμυντικός συνεχίζει να προσελκύει την προσοχή πολλών ομάδων και τώρα μπήκε στα ραντάρ της ΑΕΚ. Ο μάνατζερ του Χοσεϊνί, μπορεί να συναντηθεί με οποία ομάδα που θέλει, λόγω του συμβολαίου που λήγει τον Ιούνιο και έλαβε εκδήλωση ενδιαφέροντος από την ΑΕΚ, η οποία δήλωσε ότι ήθελε να παρακολουθήσει τον παίκτη και μετά να κάνει μια επίσημη πρόταση. Εάν αποδεχτεί αυτήν την προσφορά, θα έχει επίσης την ευκαιρία να παίξει με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον οποίο παίζει μαζί στην εθνική ομάδα. Ο Ανσαριφάρντ αναμένεται επίσης να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στις συνομιλίες».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις