Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση για Final-8 στο Basketball Champions League

Η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση για Final-8 στο Basketball Champions League
ΦΩΤΟ Intime

Πρόταση για διεξαγωγή Final-8, με μονά παιχνίδια τον προσεχή Σεπτέμβριο, στα προημιτελικά του Basketball Champions League κατέθεσε η ΑΕΚ στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων υπό τη FIBA.

Το Basketball Champions League έχει αναβάλλει την αγωνιστική δράση, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, όπως έχει γίνει με κάθε διοργάνωση και άθλημα σε κάθε χώρα, σχεδόν, της Ευρώπης.

Με τη FIBA να ψάχνει τρόπο να ολοκληρωθεί η σεζόν, αν αυτό καταστεί δυνατό, στη σημερινή (30/3) τηλεδιάσκεψη των ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση, ήταν ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, που πρότεινε το ενδεχόμενο διεξαγωγής Final-8 στην προημιτελική φάση, σε ουδέτερο γήπεδο και με νοκ άουτ ματς.

Η πρόταση των “κιτρινόμαυρων” βρήκε σύμφωνη την πλειοψηφία των ομάδων, αλλά η FIBA δεν τοποθετήθηκε επίσημα επί αυτού, κάτι που αναμένεται να κάνει μέσα στην εβδομάδα.

Θυμίζουμε ότι στους “8” του Basketball Champions League βρίσκονται ήδη οι ΑΕΚ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Μπούργος, Σαραγόσα, Νίμπουρκ και Τουρκ Τέλεκομ, ενώ τα δύο τελευταία εισιτήρια θα προκύψουν από το ζευγάρι της Τενερίφης με την Οστάνδη κι εκείνο της Ντιζόν με την Νίζνι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις