Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

«Η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στον Κάρλος Μπεναβίδες της Ιντεπεντιέντε» γράφουν στην Αργεντινή

«Η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στον Κάρλος Μπεναβίδες της Ιντεπεντιέντε» γράφουν στην Αργεντινή
ΑΠΕ

Κίνηση για την απόκτηση του Ουρουγουανού, Κάρλος Μπεναβίδες της Ιντεπεντιέντε, φέρετε να κατέθεσε η ΑΕΚ. Ιστορικό με σοβαρούς τραυματισμούς για τον 24χρονο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “Onefootball” από την Αργεντινή και ο δημοσιογράφος, Λουίς Μέρλο, η ΑΕΚ θέλει τον Ουρουγουανό αμυντικό χαφ της Ιντεπεντιέντε, Κάρλος Μπεναβίδες.

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η ΑΕΚ έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον 24χρονο χαφ -μένει ελεύθερος το καλοκαίρι- για συμβόλαιο έως το 2026 με καλές αποδοχές.

Η Ιντεπεντιέντε απέκτησε τον παίκτη το 2018, δίνοντας στην Ντεφενσόρ της Ουρουγουάης 2,5 εκατ. δολάρια για το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη. Τη φετινή σεζόν “μετράει” 10 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο 24χρονος πάντως ήταν άτυχος, αφού είχε δύο ρήξεις χιαστών και για τον λόγο αυτό σταμάτησε η ανοδική του πορεία.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Το συμβόλαιο του Κάρλος Μπεναβίδες με την Ιντεπεντιέντε λήγει στις 30 Ιουνίου, οπότε ο Ουρουγουανός είναι τώρα σε θέση να διαπραγματευτεί με άλλο σύλλογο και να υπογράψει προσύμφωνο. Η Ιντεπεντιέντε αγόρασε το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη από την Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ της Ουρουγουάης για 2,5 εκατ. δολάρια το 2018.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ έχει έτοιμη πρόταση να πάρει τον Μπεναβίδεζ. Ο ελληνικός σύλλογος έχει ήδη επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο του Ουρουγουανού για να του παρουσιάσει επίσημη πρόταση: συμβόλαιο μέχρι το 2026 και καλές αποδοχές. Αυτό περιπλέκει τις πιθανότητες της Ιντεπεντιέντε να πείσει τον παίκτη να επεκτείνει το συμβόλαιό του με το σύλλογο.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Μπεναβίδες μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και δεν θα αφήσει κανένα οικονομικό όφελος στην ομάδα. Σήμερα θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των μάνατζερ του παίκτη. Σε αυτή θα παρουσιαστεί νέα πρόταση στον Ουρουγουανό για επέκταση του συμβολαίου. Από εκείνη τη στιγμή όλα θα είναι στα χέρια του Μπεναβίδεζ και του εκπροσώπου του».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις