Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η ΑΕΚ κράτησε Γιάνκοβιτς και συμφώνησε με Γόντικα!

Η ΑΕΚ κράτησε Γιάνκοβιτς και συμφώνησε με Γόντικα!
Intime.gr

Πήρε… φόρα η Ένωση. Τα κιτρινόμαυρα της ΚΑΕ ΑΕΚ θα φοράει τη νέα σεζόν ο Βλάντο Γιάνκοβιτς και ο Κώστας Γόντικας.

Νωρίτερα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Κιθ Λάνγκφορντ, ενώ αναμένεται να κάνει το ίδιο και με τον Γιόνας Ματσιούλις. Το απόγευμα της Παρασκευής (31.07.2020) όμως η ΚΑΕ ΑΕΚ έδωσε… τα χέρια με δυο ακόμα παίκτες.

Την κιτρινόμαυρη φανέλα θα συνεχίσει να φοράει ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ένωση υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους με δυνατότητα επέκτασης ενός ακόμα.

Παράλληλα, η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με τον Κώστα Γόντικα. Η συνεργασία του 26χρονου σέντερ με το Περιστέρι έφτασε στο τέλος της και ο παίκτης τα… βρήκε με την Ένωση και έτσι “κλείνει” την τριάδα των “ψηλών” της ομάδας (μαζί με Μορέιρα και Σλότερ).

Έμεινε στην ΑΕΚ ο Λάνγκφορντ

Τη σεζόν 2019-2020 ο Γόντικας είχε 3,2 πόντους και 1,4 ριμπάουντ κατά μ.ο. σε 18 ματς στην Α1 με τη φανέλα του Περιστερίου. Στο παρελθόν έχει περάσει από Παναθηναϊκό, Απόλλωνα Πάτρας και Ήφαιστο Λήμνου.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Μαυροειδή, ο έμπειρος σέντερ θα είναι κανονικά στην ΑΕΚ στο Final 8 του Basketball Champions League και στη συνέχεια -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις