Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Η ΑΕΚ συμφώνησε με Ντάριον Άτκινς (videos)

Η ΑΕΚ συμφώνησε με Ντάριον Άτκινς (videos)

Η ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει τις μετεγγραφικές κινήσεις -ενόψει του Final 8 του Basketball Champions League- και όπως όλα δείχνουν θα ενισχύσει το ρόστερ της με τον Ντάριον Άτκινς.

Ενίσχυση για την ΑΕΚ στους ψηλούς και πιο συγκεκριμένα στη θέση “4”. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η Ένωση ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του Ντάριον Άτκινς.

Ο 28χρονος φόργουορντ / σέντερ είχε… ξεχωριστή θέση στη λίστα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Οι “κιτρινόμαυροι” τα βρήκαν με τον Αμερικανό, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο ενός μήνα και να ενισχύσει την ομάδα στο Final 8 του Basketball Champions League

Την περίοδο 2019-2020 ο Άτκινς (έχει ύψος 2,03μ.) αγωνίστηκε πρώτα στην Τενερίφη κι από τον Δεκέμβριο και μετά στην Μπάμπεργκ.

Ο Άτκινς θα αποτελέσει τον έβδομο ξένο παίκτη της ΑΕΚ, αφού στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν ήδη οι Γιανίκ Μορέιρα, Μάρκους Σλότερ, Γιόνας Ματσιούλις, Ταϊρίς Ράις, Κιθ Λάνγκφορντ και Ματ Λοτζέσκι. Πάντως, η Ένωση μπορεί να τους χρησιμοποιήσει όλους στο Final 8 του Basketball Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις