Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η ΑΕΚ «τσεκάρει» Μπιζότ για τη θέση του τερματοφύλακα

Η ΑΕΚ «τσεκάρει» Μπιζότ για τη θέση του τερματοφύλακα
ΦΩΤΟ YouTube Video

Ο Ολλανδός Μάρκο Μπιζότ της Άλκμααρ βρίσκεται στη λίστα με τους τερματοφύλακες που εξετάζει η ΑΕΚ, προκειμένου να ενισχυθεί στην συγκεκριμένη θέση το προσεχές καλοκαίρι. 

Το ΄όνομα του Μάρκο Μπιζότ είναι ανάμεσα σε αυτούς που κοιτα η Ένωση, ώστε να ενισχυθεί στην θέση του τερματοφύλακα, αλλά χωρίς να αποτελεί την πρώτη λύση, αφού το προβάδισμα φέρεται να έχει κάποιος που το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει ακόμα. Ο Ολλανδός γκολκίπερ της Άλκμααρ πάντως, που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του, έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες του Άγιαξ, με τον οποίο όμως δεν έπαιξε ποτέ, ενώ πέρασε από Καμπούρ, Χρόνινχεν, Γκενκ και από το 2017 παίζει στην ΑΖ μετρώντας 125 συμμετοχές.

Ο Μπιζότ ήταν και στην προεπιλογή της εθνικής Ολλανδίας για το Euro αλλά «κόπηκε», ενώ με τους «οράνιε» έχει μια συμμετοχή, το Μάρτιο του 2018 σε ένα φιλικό με την Ισπανία.

Από εκεί και πέρα μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Ντα Σίλβα, το πρώτο μέλημα της Ένωσης είναι να βρει τον στόπερ πάνω στον οποίο θα στηθεί η άμυνά της, ενώ δεν υπάρχει βιασύνη για τις περιπτώσεις επιθετικού και εξτρέμ, που σίγουρα όμως θα αποκτηθούν.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις