Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η ΑΕΚ «τσεκάρει» Μπόικο για την εστία και ΜακΜπέρνι για την επίθεση

Η ΑΕΚ «τσεκάρει» Μπόικο για την εστία και ΜακΜπέρνι για την επίθεση

Δύο περιπτώσεις, για τη θέση του τερματοφύλακα και του βασικού επιθετικού αντίστοιχα, φαίνεται πως παρακολουθεί από τώρα η ΑΕΚ , όσον αφορά την καλοκαιρινή μετεγγραφική της ενίσχυση.

Η σεζόν μπορεί να μην έχει ακόμα τελειώσει καλά-καλά, αλλά η ΑΕΚ καταστρώνει τα πλάνα ενίσχυσής της για το καλοκαίρι, με τις θέσεις του τερματοφύλακα και του κεντρικού επιθετικού να είναι από αυτές που έχουν προτεραιότητα σε ενδεχόμενη ενίσχυση. Όπως αναφέρει σήμερα (27/3) η Live Sport αναφέρει πως η Ένωση εξετάζει την περίπτωση του Ντένις Μπόικο της Ντιναμό Κιέβου. Ο Ουκρανός γκολκίπερ είναι ένας παίκτης με τεράστιες παραστάσεις, αφού έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του, στην Τουρκία και έχει περάσει από την Ισπανία ως μέλος της Μάλγα.

Ο Μπόικο, που είναι και 6 φορές διεθνής, έχει συμβόλαιό με την Ντιναμό ως το 2023 βέβαια, οπότε λογικά η πρόταση της Ένωσης θα είναι για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Ο άλλος παίκτης που παρακολουθεί η ΑΕΚ φαίνεται πως είναι ο Όλιβερ ΜακΜπέρνι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ». Ο Σκωτσέζος επιθετικός είχε αποκτηθεί από την αγγλική ομάδα το 2019 έναντι 17 εκατ. λιρών από τη Σουόνσι και το συμβόλαιό του λήγει και εκείνο το 2023. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις