Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η ΑΕΛ είπε «όχι» στον Πίτι και «κλείνει» στη Λαμία

Η ΑΕΛ είπε «όχι» στον Πίτι και «κλείνει» στη Λαμία
ΦΩΤΟ intime

Στα 39 του χρόνια, ο γνώριμος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, Πίτι, αναμένεται να επιστρέψει στη Superleague, αλλά όχι τελικά με τη φανέλα της ΑΕΛ, όπως είχε “ακουστεί” αρχικά.

Ο Ισπανός επιθετικός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Λαμία, την ώρα που η θεσσαλική ΠΑΕ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, για να εξηγήσει τι συνέβη με την περίπτωσή του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

H ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά το οποιονδήποτε ενδιαφέρον για τον επί τρίμηνο ποδοσφαιριστή και συμπαθέστατο άνθρωπο Pitti.

Όπως είναι γνωστό η ΠΑΕ ΑΕΛ έλυσε πρόωρα προ τριετίας το συμβόλαιο με τον Pitti. Πράγματι ο συμπαθέστατος και πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Pitti, ηλικίας σήμερα 40 ετών, τον τελευταίο μήνα έστελνε συνεχή μηνύματα στον κ. Κούγια, λέγοντας του ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Λάρισα.

Όμως τόσο ο κ. Κούγιας όσο και ο κ. Τάτσης αποφάσισαν να αποκτήσουν τον επίλεκτο ποδοσφαιριστή Adrian Colombino και εκεί τελείωσε κάθε συζήτηση. Χθες ο Pitti μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται στην Αθήνα και ότι θα ήθελε να έρθει να δοκιμαστεί στην Λάρισα, με ευγενικό τρόπο του εξηγήσαμε ότι αυτό ήταν αδύνατο και εκεί σταμάτησε κάθε συζήτηση.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις