Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Αγγλία “καθάρισε” με τριάρα το βρετανικό ντέρμπι με την Ουαλία (video)

Η Αγγλία “καθάρισε” με τριάρα το βρετανικό ντέρμπι με την Ουαλία (video)

Άνετη νίκη με 3-0 επί της Ουαλίας σημείωσε η Αγγλία στο βρετανικό ντέρμπι φιλικού χαρακτήρα στο Γουέμπλεϊ, πριν την αναμέτρηση με το Βέλγιο για το Nations League. 

Η Αγγλία δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα στο φιλικό με την Ουαλία στο Γουέμπλεϊ και με το επιβλητικό 3-0 έκανε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει των αγώνων που ακολουθούν στο Nations League.

Στο 28ο λεπτό ο Κάλβερτ-Λιούιν με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Νωρίς στο ξεκίνημα της επανάληψης οι Άγγλοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, αυτή την φορά με τον Τρίπιερ να βρίσκει με 25άρα μπαλιά τον Κόντι που με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Χένεσι για το 2-0. Η επιθετική ανωτερότητα της ομάδας του Σάουθγκέιτ ήταν ξεκάθαρη και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει και σε τρίτο γκολ. Αυτή τη φορά με τον Ίνγκς με εντυπωσιακό τρόπο. Στο 63’ μετά από κόρνερ βρέθηκε στη μικρή και με φοβερό γυριστό έγραψε το τελικό 3-0.

Την ίδια ώρα το Βέλγιο έμεινε στο 1-1 με την Ακτή Ελεφαντοστού στις Βρυξέλλες, με τους “κόκκινους διαβόλους” να παίζουν με αρκετές αλλαγές, ενώ η Ρωσία επικρατούσε με 1-2 της Σουηδίας εκτός έδρας.

Τα αποτελέσματα στις φιλικές αναμετρήσεις της βραδιάς

Ρωσία-Σουηδία 1-2

(90΄+2 Σομπόλεφ – 21΄ Ισακ, 73΄ Γιόχανσον)

Βέλγιο-Ακτή Ελεφαντοστού 1-1

(53΄ Μπατσουαγί – 87΄ πεν. Κεσιέ)

Αγγλία-Ουαλία 3-0

(26΄ Κάλβερτ-Λιούιν, 53΄ Κόαντι, 63΄ Ίνγκς)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις