Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Η αντίδραση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γέλια του Sportscenter όταν ο Εμπίντ επικαλέστηκε την ατάκα του για την αποτυχία

Η αντίδραση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γέλια του Sportscenter όταν ο Εμπίντ επικαλέστηκε την ατάκα του για την αποτυχία

Οι Σίξερς αποκλείστηκαν στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ του NBA και ο Τζοέλ Εμπίντ έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, χρησιμοποιώντας την ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο περί αποτυχίας.

Το δίκτυο sportcenter απομόνωσε ένα κομμάτι από τις δηλώσεις του Εμπίντ και συγκεκριμένα την ατάκα “κάποιος μπορεί να πει ότι δεν είναι αποτυχία, αλλά βήμα προς την επιτυχία” και το συνόδεψε με τρία χαμογελαστά emojis και το σχόλιο “ο Εμπίντ χρησιμοποιεί ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SportsCenter (@sportscenter)

Η κίνηση αυτή δεν άρεσε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος  απάντησε στο σχόλιο του Sportscenter, γράφοντας “τι είναι τόσο αστείο”;

Ακολούθησε ένα πάρτι σχολίων στο instagram, με αρκετούς χρήστες να κράζουν το sportcenter αλλά και τον Εμπίντ, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεώρησαν ότι ο ψηλός των Σίξερς προσπάθησε να κάνει πλάκα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

“Νομίζω ότι είναι δύσκολο να χάνεις, ειδικά με αυτό τον τρόπο. Νομίζω ότι δεν πρέπει να το παρακάνουμε. Να πάρουμε μερικές ημέρες. Ήδη ψάχνω να δω αυτά που πρέπει να βελτιωθώ ενόψει της νέας σεζόν και τι μας έλλειπε φέτος. Ξέρω τι πρέπει να κάνω για να βελτιωθώ ως παίκτης, για να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Είναι καλό βήμα.

Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι δεν είναι αποτυχία, αλλά βήμα προς την επιτυχία, αλλά είναι δύσκολο. Μπορείς να λυπηθείς όσο θέλεις, αλλά πρέπει πάντα να βρίσκεις τρόπους να βελτιώνεσαι και αυτό πρέπει να κάνω”, ήταν η ακριβής δήλωση του Τζοέλ Εμπίντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις