Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Η αποχή έφερε οκτώ τραυματισμούς με το… καλημέρα στην Bundesliga

Η αποχή έφερε οκτώ τραυματισμούς με το… καλημέρα στην Bundesliga
ΦΩΤΟ Reuters

Η μακρά διακοπή λόγω του κορονοϊού ήταν αναμενόμενο να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές, έτσι δεν αποτελεί έκπληξη -αν και προκαλεί ανησυχία στους ιθύνοντες- ότι στην επανέναρξη της Bundesliga υπήρξαν οκτώ τραυματισμοί.

Οι τραυματισμοί είχαν την… τιμητική τους, κατά τη χθεσινή (16/5) επανεκκίνηση της Bundesliga. Οκτώ τραυματισμούς μέτρησε το πρώτο μέρος της 26ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος, με αποκορύφωμα αυτόν του Τζοβάνι Ρέινα της Ντόρτμουντ, ο οποίος δεν πρόλαβε να πατήσει… χορτάρι.

Ο 17χρονος μετρούσε αντίστροφα για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τη Σάλκε, όταν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και αποχώρησε.

Συγκεκριμένα με τραυματισμούς αποχώρησαν οι: Ζαν-Κλερ Τοντιμπό (Σάλκε), Σεμπάστιαν Ρούντι (Χόφενχαϊμ), Περ Σίλιαν Σκιέλμπρεντ (Χέρτα), Ιλα Μπεμπού (Χόφενχαϊμ), Κλάους Γκιάσουλα (Πάντερμπορν), Μαρκί Τουράμ (Γκλάντμπαχ) και Νταν-Αξέλ Ζαγκαντού (Ντόρτμουντ). Ο τελευταίος μάλιστα ήταν ο πιο άτυχος, καθώς χάνει το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, καθώς ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός υπέστη ζημιά στους συνδέσμους του αριστερού γονάτου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις