Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η Άρσεναλ αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μετά από πειθαρχικό παράπτωμα

Η Άρσεναλ αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μετά από πειθαρχικό παράπτωμα
ΦΩΤΟ Reuters

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε και επίσημα την καθαίρεση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από τη θέση του αρχηγού στην ομάδα, μετά από πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο υπέστη ο Γκανέζος επιθετικός.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχει πέσει σε δυσμένεια τον τελευταίο καιρό στους “κανονιέρηδες” και πραγματοποιεί τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του στο Λονδίνο, με τον Μίκαελ Αρτέτα να τον αφήνει και εκτός αποστολής την προηγούμενη αγωνιστική.

Το πειθαρχικό παράπτωμα θα του στερήσει όμως πλέον και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με το γενικότερο μέλλον του Ομπαμεγιάνγκ στην ομάδα να θεωρείται πια αμφίβολο.

Η ανακοίνωση της Άρσεναλ για Ομπαμεγιάνγκ

«Μετά το τελευταίο πειθαρχικό του παράπτωμα την περασμένη εβδομάδα, ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν θα είναι πλέον αρχηγός του συλλόγου μας και δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Τετάρτης με την Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ.

Περιμένουμε από όλους τους παίκτες μας, ιδιαίτερα τον αρχηγό μας, να λειτουργήσουν σύμφωνα με τους κανόνες και τα πρότυπα που όλοι έχουμε θέσει και συμφωνήσει. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αυριανό αγώνα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις