Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Άρσεναλ απέκτησε τον Ντέκλαν Ράις κάνοντας μετεγγραφή ρεκόρ στην Premier League

Η Άρσεναλ απέκτησε τον Ντέκλαν Ράις κάνοντας μετεγγραφή ρεκόρ στην Premier League

Η Άρσεναλ υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο με τον Άγγλο διεθνή, Ντέκλαν Ράις, από τη Γουέστ Χαμ, δαπανώντας ποσό – ρεκόρ για μετεγγραφή παίκτη μεταξύ των ομάδων της Premier League.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, η Άρσεναλ έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 105 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Ντέκλαν Ράις από την Γουέστ Χαμ, καθιστώντας τη μετεργγραφή-ρεκόρ μεταξύ δύο βρετανικών συλλόγων και ταυτόχρονα στα χρονικά των «κανονιέρηδων» .

«Είναι ένας παίκτης με τεράστιες ικανότητες, ο οποίος παίζει σε υψηλό επίπεδο στην Premier League και στην Εθνική Αγγλίας εδώ και αρκετό καιρό», υποστήριξε με δήλωσή του ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα και πρόσθεσε:

«Ο Ντέκλαν φέρνει αναμφισβήτητα μεγάλη ποιότητα στην ομάδα, πρόκειται για ένα εξαιρετικό ταλέντο που έχει τη δυνατότητα να κάνει μία σπουδαία καριέρα εδώ.»

Το κόστος μεταγραφής του 24χρονου ξεπερνά τα 100 εκατ. λίρες που πλήρωσε η Μάντσεστερ Σίτι στην Άστον Βίλα για τον Άγγλο μέσο Τζακ Γκρίλις, το 2021.

Επίσης, ο Ράις έγινε το πιο ακριβό απόκτημα της Άρσεναλ, επισκιάζοντας τα 72 εκατ.λίρες που πλήρωσαν οι «κανονιέρηδες» το 2019 στη Λιλ για να πάρουν τον Νικολάς Πεπε, ωστόσο, το ποσό υπολείπεται των 107 εκατ. λιρών που κατέβαλε εφέτος η Τσέλσι για την απόκτηση του μέσου της Μπενφίκα, Έντσο Φερνάντες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις