Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα

Η Άρσεναλ δεν θα κάνει περικοπές στους παίκτες αν “βγάλουν” την ομάδα στο Champions League

Η Άρσεναλ δεν θα κάνει περικοπές στους παίκτες αν “βγάλουν” την ομάδα στο Champions League
ΦΩΤΟ Reuters

Η διοίκηση της Άρσεναλ προχώρησε σε μία… πρωτοποριακή κίνηση, ώστε να δώσει κίνητρο στους παίκτες της ομάδας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όποτε αυτό επανεκκινήσει, αφού ανακοίνωσε στους παίκτες ότι δεν θα γίνει καμία περικοπή στους μισθούς τους, λόγω κορονοϊού, αν βγάλουν την ομάδα στο Champions League.

Με τον κορονοϊό να έχει προκαλέσει αμέτρητα προβλήματα και στον χώρο του αθλητισμού, αφού τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί, χωρίς να είναι γνωστό πότε και να αρχίσουν ξανά, ενώ οι οικονομικές επιπτώσεις είναι τεράστιες με τις κουβέντες για περικοπές να δίνουν και να… παίρνουν.

Η Premier League φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση με τους παίκτες και τη διοργανώτρια αρχή να είναι στα… μαχαίρια, όσον αφορά το ύψος των περικοπών, αφού το 30% που προτάθηκε από τις ομάδες απορρίφθηκε από την Ένωση Παικτών.

Μέσα σε αυτό το κλίμα όμως η Άρσεναλ αποφάσισε να κινηθεί κάπως διαφορετικά. Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της “Telegraph”, η διοίκηση των “κανονιέρηδων” έκανε στους παίκτες μία πρόταση, κατά την οποία δεν θα τους γίνει καμία περικοπή στους μισθούς, αρκεί να προκριθούν στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η απουσία της Άρσεναλ από το Champions League τα τελευταία τρία χρόνια, έχει προκαλέσει σημαντικές απώλειες στα έσοδα ζημιές σχεδόν 30.000.000 ευρώ, τη στιγμή που το κόστος του ποδοσφαιρικού τμήματος ανέρχεται στα 240.000.000 ευρώ ετησίως, οπότε κρίνεται αναγκαία η επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι παίκτες της Άρσεναλ πάντως δεν έχουν απαντήσει ακόμα στην πρόταση των διοικούντων και αναμένεται νέος γύρος επαφών και συζητήσεων μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις