Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Άρσεναλ για «κλάματα», η Έβερτον «πετάει» (video)

Η Άρσεναλ για «κλάματα», η Έβερτον «πετάει» (video)
Reuters

Αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά ματς και πλέον βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Premier League. Το νέο «χτύπημα» για την Άρσεναλ ήρθε στην έδρα της Έβερτον (2-1).

Ο Μιγκέλ Αρτέτα θα πρέπει να νιώθε την «καρέκλα» του να… τρέμει αρκετά από τη στιγμή που η Άρσεναλ έχει να κερδίσει στην Premier League από την 1η Νοεμβρίου και το «διπλό» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι «κανονιέρηδες» απογοητεύουν μετρώντας επτά σερί αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Τελευταία.. αποτυχία τους, αυτή στην έδρα της Έβερτον (2-1).

Click4more: Η Σίτι είχε… άγιο και νίκησε τη Σαουθάμπτον (video)

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη σημαντική νίκη της (μετά από εκείνες με Τσέλσι και Λέστερ) και «σκαρφάλωσε» -τουλάχιστον ως την Κυριακή- στην δεύτερη θέση της κατάταξης.

Στον αντίποδα, η Άρσεναλ συμπλήρωσε επτά αγώνες χωρίς νίκη και παραμένει «βυθισμένη» στη 15η θέση, μόλις πέντε βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22΄, όταν η κεφαλιά του Κάλβερτ-Λιούιν βρήκε στον Χόλντινγκ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Η Άρσεναλ ισοφάρισε στο 35΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Μέιτλαντ-Νάιλς και αξιοποίησε ο Πεπέ, αλλά στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Γέρι Μίνα, με κεφαλιά, πέτυχε το γκολ που έμελλε κρίνει την αναμέτρηση. Οι Λονδρέζοι είχαν δοκάρι στην επανάληψη, με τον Νταβίντ Λουίζ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις