Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Άσλεϊ Μπάρτι εγκατέλειψε το τένις για να γίνει συγγραφέας

Η Άσλεϊ Μπάρτι εγκατέλειψε το τένις για να γίνει συγγραφέας

Η Άσλεϊ Μπάρτι αποσύρθηκε από τη ενεργό δράση στο τένις και γίνεται συγγραφέας.

Η μέχρι πρότινος κορυφαία τενίστρια στον κόσμο ανακοίνωσε ότι τον Ιούλιο θα εκδοθεί μια σειρά έξι παιδικών βιβλίων της με τις περιπέτειες της “Little Ash”, που θα βασίζονται σε αληθινές εμπειρίες της και στην οικογένειά της.

Η Μπάρτι δεν σταματάει, όμως, εκεί, καθώς λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει ένα ακόμα βιβλίο της, το οποίο θα περιγράφει τη ζωή και το αθλητικό ταξίδι της.

«Δεν είναι πολύ συνηθισμένο να γίνεται κάτι τέτοιο στα 25 σου, αλλά είναι ένα συναρπαστικό πρότζεκτ», δήλωσε η κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων. «Το να γυρίζω πίσω και να μιλάω γι’ αυτό μου έχει φέρει χαρά και πόνο, όμως νομίζω ότι αξίζει να διαβαστεί».

«Είμαι τόσο χαρούμενη, δεν τη χρειαζόμουν, αλλά έχω πάρει την επιβεβαίωση ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Έχω περάσει τόσο χρόνο με την όμορφη οικογένειά μου, τις ανιψιές μου και τον ανιψιό μου, δεν μπορείς να σβήσεις το χαμόγελο από τα χείλη μου τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι υπέροχο», συμπλήρωσε η Μπάρτι για την απόφαση της να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα της.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις