Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η αστυνομία σταμάτησε επίθεση οπαδών της ΑΕΚ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ!

Η αστυνομία σταμάτησε επίθεση οπαδών της ΑΕΚ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ!
ΦΩΤΟ eurokinissi (Αρχείο)

Βρισκόμαστε περίπου 24 ώρες πριν τη σέντρα του μεγάλου ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και φαίνεται πως η ατμόσφαιρα μυρίζει… μπαρούτι!

Το κυριακάτικο ΑΕΚΠΑΟΚ για τη 19η αγωνιστική της Superleague συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων, αφού η κόντρα των δυο “δικεφάλων” μπορεί να αποδειχθεί σημαντική Στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Μια ημέρα νωρίτερα όμως η ατμόσφαιρα αρχίζει να… μυρίζει μπαρούτι. Σύμφωνα με πληροφορίες από το “gazzetta.gr” και το “patrastimes.g” το απόγευμα του Σαββάτου (02.02.2019 / περίπου στις 17:00) υπήρξε μεγάλη ένταση στον σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στην πόλη της Αχαΐας.

Όπως αναφέρεται, περίπου 100 οπαδοί με ρόπαλα και άλλα “πολεμοφόδια” (σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν οπαδοί της ΑΕΚ) έφτασαν λίγα μέτρα μακριά από τον σύνδεσμο του “δικέφαλου του Βορρά” (η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ αγωνίζεται σήμερα με αντίπαλο τον Προμηθέα στην Πάτρα για την Α1 μπάσκετ και στον σύνδεσμο υπήρχε έντονη κινητικότητα).

Η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο χώρο όμως σταμάτησε το… κακό που θα μπορούσε να γίνει. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, οι αστυνομικοί περιόρισαν τους φίλους του ΠΑΟΚ στον χώρο του συνδέσμου κι έτσι τα όσα επεισόδια σημειώθηκαν, έγιναν μόνο με τους… επιτιθέμενους οπαδούς.

Η αστυνομία φέρεται να προχώρησε σε μια προσαγωγή, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός από τη σύγκρουση που υπήρξε.

ΠΗΓΗ: “gazzetta.gr” – “patrastimes.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις