Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η δήλωση του Αντόνιο Κόντε για το μέλλον του στην Τότεναμ

Η δήλωση του Αντόνιο Κόντε για το μέλλον του στην Τότεναμ

Ο Αντόνιο Κόντε, επανέλαβε την αφοσίωση και την δέσμευσή του, προς την Τότεναμ, τονίζοντας ότι θα συζητήσει μια πιθανή επέκταση του συμβολαίου του στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος ανέλαβε τα «σπιρούνια» τον περασμένο Νοέμβριο, με συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών, φάνηκε να αμφισβητεί το μέλλον του στην ομάδα, μετά την ήττα από την Μπέρνλι, όμως φρόντισε να «ξεκαθαρίσει» την θέση του.

«Αυτήν την στιγμή, υπάρχει μόνο μία αλήθεια. Δεσμεύομαι σε αυτόν τον σύλλογο για άλλη μια χρονιά», είπε ο Κόντε στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Μετά από τέσσερις μήνες νομίζω ότι ο σύλλογος έχει καταλάβει τον τρόπο που θέλω να δουλέψω κι εγώ, καταλαβαίνω τον σύλλογο. Σε τρεις μήνες, στο τέλος της σεζόν, θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε αυτές τις γνώσεις μεταξύ μας και στην συνέχεια να βρίσκουμε την καλύτερη λύση και για τους δύο. Μου αρέσει να εργάζομαι για αυτόν τον σύλλογο. Μου αρέσει να παλεύω για κάτι σημαντικό για αυτόν τον σύλλογο».

Ο Κόντε, τόνισε επίσης, την σημασία του σχεδιασμού για το μέλλον και πρόσθεσε ότι οι μεταγραφές των Ντέγιαν Κουλουσέφσκι και Ροντρίγκο Μπεντανκούρ, τον Ιανουάριο, ήταν ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση:

«Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να αναπτύξεις ένα καλό όραμα, γιατί εάν έχεις καλό όραμα στο ποδόσφαιρο και έχεις πολλές ελπίδες, μπορείς να πετύχεις. Τον Ιανουάριο, δείξαμε ότι μόλις αρχίσαμε να βελτιώνουμε την κατάσταση. Χρειαζόμαστε μια μεγάλη, μεγάλη βελτίωση και αρχίσαμε να το κάνουμε, με αυτούς τους παίκτες. Αλλά στο μέλλον, πρέπει να κάνουμε και άλλα σημαντικά βήματα και να έχουμε φιλοδοξίες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις