Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η διοίκηση Βασιλακόπουλου οδηγεί οριστικά την ΕΟΚ σε εκλογές

Η διοίκηση Βασιλακόπουλου οδηγεί οριστικά την ΕΟΚ σε εκλογές
Intime.gr

Το Πρωτοδικείο διατήρησε ως είχε τη σύνθεση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ δικαιώνοντας την πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου κατά των προσφυγών που είχαν κάνει οι Βαγγέλης Λιόλιος και Παναγιώτης Φασούλας.

Οι προσφυγές των υποψηφίων για την προεδρία της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου και Παναγιώτη Φασούλα έπεσαν στο… κενό, αφού το Πρωτοδικείο Αθηνών τις εκδίκασε και εν τέλει δικαίωσε την πλευρά του απερχόμενου προέδρου της ΕΟΚ και νυν προέδρου του Δ.Σ. της προσωρινής της Ομοσπονδίας, Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Το Διοικητικό συμβούλιο δηλαδή της προσωρινής διοίκησης παρέμεινε ως έχει με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, Α΄ αντιπρόεδρο τον Κωνσταντίνο Παρίση, Β΄ αντιπρόεδρο τον Αριστείδη Γολέμη, γενικό γραμματέα τον Τάκη Τσαγκρώνη και ταμία τον Δημήτρη Αγγελόπουλο.

Πλέον, οριστικά ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα οδηγήσει την ΕΟΚ σε αρχαιρεσίες στo «Απόστολος Νικολαϊδης», με φυσική παρουσία, στις 30 Μαΐου, όπως είχε αποφασίσει την προηγούμενη εβδομάδα μέσω ψηφοφορίας, με φυσική παρουσία (και self tests για όλους τους παρόντες).

Ο μόνος τρόπος για να υπάρξει νέα αναβολή είναι στην περίπτωση παρέμβασης της Πολιτικής Προστασίας, εφόσον κρίνει πως δεν είναι ασφαλές να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες με φυσική παρουσία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις