Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η εκκίνηση της Formula 1 και του MotoGP στην COSMOTE TV

Η εκκίνηση της Formula 1 και του MotoGP στην COSMOTE TV

Το τριήμερο 26-28 Μαρτίου ξεκινά η νέα σεζόν των κορυφαίων πρωταθλημάτων μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μέσα από την Κυριακάτικη εκπομπή «Grand Prix» όλη η ενημέρωση για τα κορυφαία παγκόσμια πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η νέα σεζόν για τη Formula 1, τη Formula 2 και το MotoGP ξεκινά το τριήμερο 26-28 Μαρτίου και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν όλη τη δράση των κορυφαίων πρωταθλημάτων μηχανοκίνητου αθλητισμού στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Η 71η χρονιά του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1 περιλαμβάνει συνολικά 23 Grand Prix και περισσότερες από 100 live μεταδόσεις. Ο πρώτος αγώνας της σεζόν (26-28/3) θα διεξαχθεί στο Μπαχρέιν και οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα παρακολουθήσουν ζωντανά, μέσω των καναλιών COSMOTE SPORT HD, όλη τη δράση από τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής 26/3 μέχρι και τον αγώνα της Κυριακής 28/3 (18.00, COSMOTE SPORT 5HD & COSMOTE SPORT 4K). Καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας σεζόν, οι αγώνες της Formula 1 θα είναι διαθέσιμοι και μέσα από το κανάλι COSMOTE SPORT 4K της Νέας COSMOTE TV.

Στις πίστες της Formula 1 θα πρωταγωνιστήσουν για μία ακόμα χρονιά κορυφαία ονόματα πιλότων, όπως οι Λιούις Χάμιλτον, Βάλτερι Μπότας, Μαξ Φερστάπεν, Σαρλ Λεκλέρκ, Σεμπάστιαν Φέτελ, Φερνάντο Αλόνσο, Κάρλος Σάινθ, Σέρχιο Πέρες, Ντάνιελ Ρικιάρντο, Λάντο Νόρις και Κίμι Ραϊκόνεν. Τα δοκιμαστικά που έγιναν στο Μπαχρέιν έδειξαν πως οι Red Bull και Mercedes διατηρούν ένα προβάδισμα έναντι των υπολοίπων, με τους McLaren, Alpine, Ferrari, Aston Martin και AlphaTauri να διεκδικούν την τρίτη θέση.

Στο πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT περιλαμβάνεται και η Formula 2, μέσα από την οποία αναδεικνύεται κάθε χρόνο η νέα γενιά πιλότων. Περσινός πρωταθλητής αναδείχθηκε ο γιος του παγκόσμιου πρωταθλητή Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ, ο οποίος φέτος θα κάνει το ντεμπούτο του στη Formula 1 με την ομάδα της Haas. Πρώτος σταθμός της Formula 2 (26-28/3) για το 2021 είναι το σιρκουί του Σακχίρ. Όλη η δράση της σεζόν θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV.   

Πρεμιέρα κάνει το τριήμερο 26-28/3 και το MotoGP, τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του οποίου ανανέωσε πρόσφατα η COSMOTE TV μέχρι το 2023. Στην εκκίνηση του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν οι συνδρομητές θα ταξιδέψουν μέσω του COSMOTE SPORT 7HD στην πίστα του Κατάρ, για να παρακολουθήσουν τις μάχες των κορυφαίων αναβατών, με αποκορύφωμα τον αγώνα της Κυριακής 28/3 (19.30).

Μέσα από την εκπομπή της COSMOTE TV «Grand Prix», με τον Αντρέα Παλομπαρίνι, οι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν στα πιο δημοφιλή πρωταθλήματα του κόσμου, όπως των Formula 1, Formula 2, Formula 3 (πρεμιέρα 8-9 Μαΐου στην πίστα της Βαρκελώνης), Moto GP, Moto2, Moto3, WRC, Red Bull Rookies Cup, Hawkers European Talent Cup, καθώς και τις διοργανώσεις Extreme E και Μoto-E, που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών COSMOTE SPORT. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Κυριακή στο COSMOTE SPORT 5HD.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις