Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η εντιμότητα της Equipe! Διέψευσε δικό της ρεπορτάζ για την Παρί

Η εντιμότητα της Equipe! Διέψευσε δικό της ρεπορτάζ για την Παρί

Η γαλλική εφημερίδα Equipe μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σ.Ζ. από την Μπαρτσελόνα είχε αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι ο Βεράτι και ο Ματουιντί ξενυχτούσαν πριν αναχωρήσει η ομάδα για τη Βαρκελώνη, όπου θα έπαιζε τη ρεβάνς.

Το γαλλικό έντυπο προχώρησε στη διάψευση του ρεπορτάζ που είχε φιλοξενήσει αναφέροντας ότι οι πληροφορίες που είχε  ήταν ψευδείς.

Το κείμενο της εφημερίδας

Η Equipe παρουσιάζει την ειλικρινή απολογία της για τις ψευδείς πληροφορίες που δημοσίευσε πρόσφατα. Στις 9 Μαρτίου στο πλατό της εκπομπής L’ Equipe Type ανακοινώσαμε ότι οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάρκο Βεράτι και Μπλεζ Ματουϊντί ξενύχτησαν πίνονντας δύο βράδια πριν τον επαναληπτικό του Champions League απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Την επομένη οι ίδιες πληροφορίες δημοσιεύτηκαν τόσο στην εφημερίδα, όσο και στην ιστοσελίδα της Equipe.

Σήμερα έχουμε την βεβαιότητα ότι αυτές οι πληροφορίες ήταν ψευδείς και προέρχονταν από κακοπροαίρετες εξωτερικές πηγές. Σας παρουσιάζουμε τις ειλικρινείς μας απολογίες. Ζητάμε συγνώμη στους κυρίους Μάρκο Βεράτι και Μπλεζ Ματουϊντί για το άδικο που τους καταλογίσαμε και επίσης στην ομάδα που τους πληρώνει, την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτή η αστοχία μας οδηγεί να επανεξετάσουμε τις εσωτερικές μας διαδικασίες ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε στο μέλλον ποιοτική πληροφόρηση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε