Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Η επιμονή του Νουσρέτ για μια φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι μετά τον τελικό του Μουντιάλ

Η επιμονή του Νουσρέτ για μια φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι μετά τον τελικό του Μουντιάλ
instagram.com/nusr_et/

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ γνωστός και ως “Salt Bae” φαίνεται πως έχει τα απαραίτητα… κονέ. Ο γνωστός ψήστης και ιδιοκτήτης εστιατορίων παρακολούθησε τον τελικό του Μουντιάλ 2022 από κοντά και βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, αγκαλιά με το βαρύτιμο τρόπαιο, βγάζοντας φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι.

Τουλάχιστον αστείο μπορεί να χαρακτηριστεί το στιγμιότυπο που εμφανίζει τον Νουσρέτ Γκιοκτσέ, να τραβάει τον Λιονέλ Μέσι από το χέρι, προκειμένου να βγάλουν μια φωτογραφία, μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής στο Μουντιάλ 2022.

Ο Τούρκος ιδιοκτήτης εστιατορίων (γνωστός και ως “Salt Bae” από τον τρόπο που ρίχνει το αλάτι στα ψητά του) φαίνεται πως δεν ήθελε να χάσει με τίποτα μια φωτογραφία με τον “αστέρα” της Αργεντινής και προσπάθησε -τραβώντας τον ελαφρά- από το χέρι, να του αποσπάσει την προσοχή.

Ο Λιονέλ Μέσι γύρισε, κατάλαβε ποιος ήταν μπροστά του, αλλά συνέχισε να αγκαλιάζει μέλη της αποστολής της Αργεντινής, αγνοώντας τον! Ο Νουσρέτ, πάντως δεν το έβαλε κάτω και όπως φαίνεται και στο προφίλ του στο Instagram, έβγαλε την φωτογραφία που τόσο πολύ ήθελε. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε με τον Ντι Μαρία, αλλά και με το βαρύτιμο τρόπαιο στα χέρια.

Η παρουσία του Νουσρέτ στον αγωνιστικό χώρο του “Lusail Stadium” προκάλεσε την αντίδραση του Μάρτιν Τζίγκλερ, με τον δημοσιογράφο των Times να αναφέρει πως «θα ήθελα να ακούσω την εξήγηση της FIFA για το πώς έχει ένας σελεμπριτι σεφ πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο και βγάζει φωτογραφίες με τον Μέσι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις