Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η ΕΠΟ δεν θα αποφασίσει σήμερα για την αναδιάρθρωση

ΕΠΟ
ΦΩΤΟ intime

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν θα πάρει απόφαση για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη σημερινή (27/7) συνεδρίασή της, καθώς το τελεσίγραφο της Superleague, που είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε αναδιάρθρωση φαίνεται πως επηρέασε την κατάσταση.

Οι συζητήσεις περί της δομής του πρωταθλήματος της Superleague την επόμενη σεζόν, καλά κρατούν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που ξεκίνησε σήμερα (27/7) στη 1 το μεσημέρι. Παρ’ όλα αυτά η απόφαση για την αναδιάρθρωση οδηγείται σε αναβολή όπως όλα δείχνουν, καθώς και το τελεσίγραφο της Superleague, περί μη συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα σε περίπτωση σε αναδιάρθρωσης, έχουν επηρεάσει την κατάσταση. 

Η απόφαση λοιπόν αναβάλλεται για το άμεσο μέλλον όμως, καθώς οι ομάδες πρέπει να ξεκινήσουν το προγραμματισμό τους και για να γίνει αυτό πρέπει να γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα παίζουν. Πάντως αν η Superleague επιμείνει στην αρχική της θέση για πρωτάθλημα 14 ομάδων,  η ΕΠΟ θα πρέπει να χωρέσει τις υπόλοιπες 34 σε μία ή δύο κατηγορίες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις