Αθλητικά

Η ΕΠΟ για την αποχώρηση του Ολυμπιακού Β: «Ό,τι περνά από το χέρι μας για ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια ημέρα μετά την διακοπή του Ολυμπιακός Β’ – Κηφισιά για το πρωτάθλημα της Super League 2, με αποχώρηση των “ερυθρόλευκων” από τον αγωνιστικό χώρο, η ΕΠΟ πήρε θέση και τονίζει πως αν κρίνει απαραίτητο θα παρέμβει με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός αποχώρησε από την αναμέτρηση, μετά την κόκκινη κάρτα που έδειξε ο διαιτητής Βάτσιος στον Κωστή για τάκλιν στον Ταλάλ. Μία απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων» και τελικά την αποχώρησή τους από το ματς.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Σε σχέση με τα όσα έγιναν στη χθεσινή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής.

«Η Ε.Π.Ο. παρακολουθεί με προσοχή τα όσα γίνονται στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Οι εξελίξεις και τα όσα συνέβησαν και στη χθεσινή αγωνιστική θα εξεταστούν με προσοχή και εφόσον κριθεί αναγκαίο η Ε.Π.Ο. ως ανώτατη αρχή του ποδοσφαίρου στη Ελλάδα θα παρέμβει. Σε κάθε περίπτωση, η Ε.Π.Ο. θα λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για τη διασφάλιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου και την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός προς Γιαννακόπουλο: Εμείς δεν παριστάνουμε τους δικαστές του Instagram – Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί θα γεμίσει αράχνες το τραπεζάκι στο Σούνιο
"Το έμβλημα του δαφνοστεφανωμένου έφηβου, που κόσμησε τον Μάιο όλο το ΟΑΚΑ, δεν θα το ξαναπιάσεις στο στόμα σου" τονίζεται από τους Πειραιώτες
ΦΩΤΟ Eurokinissi 24
Γιάννης Βρούτσης για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Θλιβερή εικόνα, να κλείσουν άμεσα οι πληγές στο άθλημα»
“Δεν θα μπω στον πειρασμό να πω οτιδήποτε. Είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη” ανέφερε, σχετικά με το εάν θα έπρεπε να παραιτηθεί ο Βαγγέλης Λιόλιος από την προεδρία της ΕΟΚ
Ο Γιάννης Βρούτσης  (ΦΩΤΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ