Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η ΕΠΟ για την αποχώρηση του Ολυμπιακού Β: «Ό,τι περνά από το χέρι μας για ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος»

Η ΕΠΟ για την αποχώρηση του Ολυμπιακού Β: «Ό,τι περνά από το χέρι μας για ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος»
Intime.gr

Μια ημέρα μετά την διακοπή του Ολυμπιακός Β’ – Κηφισιά για το πρωτάθλημα της Super League 2, με αποχώρηση των “ερυθρόλευκων” από τον αγωνιστικό χώρο, η ΕΠΟ πήρε θέση και τονίζει πως αν κρίνει απαραίτητο θα παρέμβει με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός αποχώρησε από την αναμέτρηση, μετά την κόκκινη κάρτα που έδειξε ο διαιτητής Βάτσιος στον Κωστή για τάκλιν στον Ταλάλ. Μία απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων» και τελικά την αποχώρησή τους από το ματς.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Σε σχέση με τα όσα έγιναν στη χθεσινή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής.

«Η Ε.Π.Ο. παρακολουθεί με προσοχή τα όσα γίνονται στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Οι εξελίξεις και τα όσα συνέβησαν και στη χθεσινή αγωνιστική θα εξεταστούν με προσοχή και εφόσον κριθεί αναγκαίο η Ε.Π.Ο. ως ανώτατη αρχή του ποδοσφαίρου στη Ελλάδα θα παρέμβει. Σε κάθε περίπτωση, η Ε.Π.Ο. θα λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για τη διασφάλιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου και την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις