Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η επόμενη ομάδα του Μέσι και το tweet που άναψε φωτιές (pic)

Η επόμενη ομάδα του Μέσι και το tweet που άναψε φωτιές (pic)

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο κινείται από χθες (25/8) στους ρυθμούς του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Η συνάντηση του Μέσι με τον νέο τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Κούμαν, φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Αργεντινού σούπερ σταρ να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα είναι καζάνι… που βράζει από χθες, ενώ όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ασχολείται με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Μέσι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκαθάρισε ότι είναι αδύνατο να κάνει κίνηση για τον Αργεντινό, κάτι που δεν ισχύει για το άλλο μεγάλο… πορτοφόλι της Ευρώπης, τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία φαντάζει ως φαβορί για να κάνει δικό της τον Μέσι.

Η αγγλική ομάδα, μάλιστα, φρόντισε να φουντώσει τις φήμες που τη θέλουν να είναι έτοιμη να κάνει για τον Αργενινό σούπερ σταρ.

Μετά τις εξελίξεις στο θέμα του Μέσι, η Σίτι έκανε μια ανάρτηση που εύλογα θεωρείται ότι συνδέεται με το θέμα. Ο σύλλογος  εύχεται «καλημέρα» μ’ ένα στιγμιότυπο του Πεπ Γκουαρντιόλα, όπου εμφανίζεται ενθουσιασμένος.

Ακολούθησαν χιλιάδες σχόλια από τους φίλους της Σίτι, οι οποίοι είναι έτοιμοι να… υποδεχτούν τον Λιονέλ Μέσι στο Μάντσεστερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις