Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Καζάνι… που βράζει η Μπαρτσελόνα! Η απάντηση σε Μέσι – Συνθήματα έξω απ’το “Καμπ Νου” (video)

Καζάνι… που βράζει η Μπαρτσελόνα! Η απάντηση σε Μέσι – Συνθήματα έξω απ’το “Καμπ Νου” (video)
Reuters

Ξεσηκωμός στην Μπαρτσελόνα, μετά την ενημέ3ρωση του Λιονέλ Μέσι, πως θέλει να αποχωρήσει από τους Καταλανούς. Η αντίδραση του κόσμου και της διοίκησης των “μπλαουγκράνα”.

Ραγδαίες προβλέπονται τα επόμενα 24ωρα οι εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα, μετά τη «βόμβα» αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από το σύλλογο.

Ο Μέσι ανοίγει την πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα!

Στο άκουσμα της είδησης, οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ξεσηκώθηκαν και αρκετοί από αυτούς συγκεντρώθηκαν έξω από το «Καμπ Νόου», όπου εκδήλωσαν την οργή τους κατά της διοίκησης του Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, από τον οποίο ζητούσαν να παραιτηθεί.

Υπό τον φόβο της… οργής των οπαδών, οι παράγοντες της Μπαρτσελόνα ζήτησαν από τον Λιονέλ Μέσι να παραμείνει στην ομάδα, ενημερώνοντας τον πως έχει ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2010. Ο σύλλογος διαφωνεί ότι ο Μέσι μπορεί να φύγει ως ελεύθερος, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη ρήτρα έληξε στις 30 Μαΐου.

Σύμφωνα πάντως με τον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1», η Μπαρτσελόνα δέχεται να παραχωρήσει τον Μέσι, αλλά μόνο αν γίνει η πιο ακριβή μετεγγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Δηλαδή, η πώληση του να ξεπεράσει τα 222 εκατ. ευρώ που έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν το 2017 για να πάρει τον Νεϊμάρ.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις