Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Η φωτογραφία του Ραζνάτοβιτς με τον Σπανούλη στη Βουλιαγμένη

Η φωτογραφία του Ραζνάτοβιτς με τον Σπανούλη στη Βουλιαγμένη

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς βρίσκεται στην Ελλάδα, με τον πολύπειρο ατζέντη να ανεβάζει φωτογραφία με τον Βασίλη Σπανούλη από τη Βουλιαγμένη.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ήρθε στην Ελλάδα για να προχωρήσει διάφορα θέματα. Δεν παρέλειψε, φυσικά, να δει τον πελάτη και φίλο του, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ετοιμάζεται για τα πρώτα πλέι οφ της καριέρας του ως προπονητής.

Ο “Kill Bill” είναι προπονητής του Περιστερίου και θέλει να οδηγήσει την ομάδα των δυτικών προαστίων στα ημιτελικά της Basket League, ξεπερνώντας το εμπόδιο τη ΑΕΚ.

“Σήμερα στην Ελλάδα με τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος προετοιμάζεται για τα πρώτα playoffs της καριέρας του, ως προπονητής. Παρότι δεν είναι ξένος με την ένταση και την πίεση των playoffs, έχοντας παίξει τόσες φορές ως αθλητής, αυτή τη φορά ως προπονητής, είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Η προσοχή και η επιμονή που έφερε ο Βασίλης Σπανούλης στην ομάδα, την οδήγησαν σε αυτό το επίπεδο στη διάρκεια της πρώτης χρονιάς του ως προπονητής, και παρότι ότι όλο αυτό θεωρείται ήδη μια νίκη για εκείνον και την ομάδα του, ξέρω πως ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα είναι ευχαριστημένος απλά με τη συμμετοχή. Είναι ένας νικητής με πνεύμα νικητή και του έχουμε κάθε τύχη στο παιχνίδι της Κυριακής”, έγραψε ο Ραζνάτοβιτς.

Ο πολύπειρος μάνατζερ αναμένεται να έχει και κρίσιμο ραντεβού με την πλευρά του Παναθηναϊκού για τον Εργκίν Αταμάν αλλά και για τον Μήτρου-Λονγκ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miško Ražnatović (@misko4raznatovic)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις