Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε Πιστιόλη για τον πάγκο

Η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε Πιστιόλη για τον πάγκο
ΦΩΤΟ Intime

Τον Ανδρέα Πιστιόλη ανακοίνωσε η Γαλατάσαραϊ ως νέο τεχνικό της ομάδας σήμερα (19/3). 

Από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη, στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ και πρώτος προπονητής ο Ανδρέας Πιστιόλης. Η Γαλατασαράι ανέθεσε την τεχνική ηγεσία στον Ανδρέα Πιστιόλη, ο οποίος ήταν ο πρώτος βοηθός προπονητή στο τεχνικό επιτελείο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ανδρέας Πιστιόλης, ο οποίος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στις υποδομές του Παναθηναϊκού μεταξύ 1996-2005, εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού το 2005. Στις επτά σεζόν του εκεί, ήταν βοηθός του Σέρβου προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Πιστιόλης, που ήρθε στη χώρα μας ως βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, μετά από μία σεζόν στη Μπάνβιτ, συνέχισε με τον Δημήτρη Ιτούδη από το 2014 μέχρι σήμερα ως πρώτος βοηθός στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου παρέμεινε για οκτώ σεζόν.

Ο Ανδρέας Πιστιόλης από την πλευρά του είπε αντίο στην ΤΣΣΚΑ ως εξής: «Εκφράζω τον βαθύ σεβασμό μου στον πρόεδρο Αντρέι Βατούτιν και στην αντιπρόεδρο Ναταλία Φουράεβα. Σας ευχαριστώ! Ευχαριστώ τον μέντορα και φίλο μου, τον κόουτς Δημήτρη Ιτούδη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έμαθα δίπλα σου…!».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις