Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Γαλατάσαραϊ «τρολάρει» τη Φενέρμπαχτσε: «Ένα λεπτό μαζί σου» γράφει μπλουζάκι για τον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας

Η Γαλατάσαραϊ «τρολάρει» τη Φενέρμπαχτσε: «Ένα λεπτό μαζί σου» γράφει μπλουζάκι για τον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε αποχώρησε από τον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας, πριν συμπληρωθεί το 2ο λεπτό του αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ -χάνοντας έτσι την κούπα- και η τροπαιούχος είχε διάθεση για “τρολάρισμα” προς την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Conference League.

Η Φενέρμπαχτσε παρατάχθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίαες κόντρα στην Γαλατάσαραϊ με παίκτες ηλικίας κάτω των 19 ετών, όπως προέκυψε από σχετική απόφαση της πρόσφατης έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τις τουρκικές ποδοσφαιρικές Αρχές.

Η Φενέρμπαχτσε δεν ήθελε να γίνει το ματς την Κυριακή (07.04), δεδομένου πως την Πέμπτη (11.04) φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης” για τα προημιτελικά του Conference League, ενώ ζήτησε και ορισμό ξένου διαιτητή, αίτημα που δεν ικανοποίησε η ομοσπονδία, ορίζοντας τον Βολκάν Μπαγιαρσλάν.

Η Γαλατάσαραϊ έβαλε γκολ μόλις στα 50” με τον Ικάρντι και πριν συμπληρωθεί το δεύτερο λεπτό, οι νεαροί παίκτες της Φενέρμπαχτσε δεν έκαναν καν “σέντρα” και αποχώρησαν (ακολούθησαν οι πανηγυρισμοί και η απονομή).

Η Γαλατάσαραϊ κατάκτησε το Σούπερ Καπ Τουρκίας και οι φίλοι της είχαν όρεξη για… τρολάρισμα, μέσω των social media. Κάτι ανάλογο, όμως, έκανε και η ίδια η ομάδα.

Η Γαλατάσαραϊ τύπωσε μπλουζάκια για το… θρίαμβό της στον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας, που έχουν την ατάκα: “Ένα λεπτό μαζί σου”.

Πέρα από μια πανηγυρική φωτογραφία της Γαλατάσαραϊ, στη φανέλα εμφανίζεται και ο σκόρερ του τελικού, Μάουρο Ικάρντι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις