Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Η Γιουβέντους φώναξε «παρούσα» με τον Κιέζα να αλλάζει τα «φώτα» στη Μίλαν (video)

Η Γιουβέντους φώναξε «παρούσα» με τον Κιέζα να αλλάζει τα «φώτα» στη Μίλαν (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Φεντερίκο Κιέζα έστησε «πάρτι» στο Σαν Σίρο, με την Γιουβέντους να υποχρεώνει τη Μίλαν στην πρώτη της ήττα στη φετινή Serie A επικρατώντας με 3-1 για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στην κούρσα του τίτλου μπήκε ξανά με εμφατικό τρόπο η Γιουβέντους, που «προσγείωσε» ανώμαλα την μέχρι πρότινος αήττητη Μίλαν θριαμβεύοντας με 3-1 στο «Σαν Σίρο». Ο Κιέζα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την «βέκια σινιόρα», αφού στο 16′ μπορεί να σημάδεψε το δοκάρι του Ντοναρούμα, αλλά στο 18′ μετά από υπέροχη ασίστ -με τακουνάκι- του Ντιμπάλα άνοιξε το σκορ. 

Ο Νταβίντε Καλάμπρια με φοβερό «κεραυνό» στο γάμα της εστίας του Σέζνι έφερε το ματς στα ίσα στο 40′, αλλά ο Πολωνός γκολκίπερ σταμάτησε τους Λεάο και Τσαλχάνογλου σε όσες καλές στιγμές είχαν για να βάλουν τους «ροσονέρι» μπορστά στο σκορ και έτσι ο Κιέζα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 62′ έκανε το σκορ 1-2. 

Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο Μακένι στο 76′ διαμορφώνοντας το τελικό 1-3, σε μία μεγάλη βραδιά για την Γιουβέντους που μείωσε στους 7 βαθμούς την απόσταση από την κορυφή – έχοντας και ένα ματς λιγότερο- αλλά κυρίως έδειξε ότι μπορεί και χωρίς Ρονάλντο, αφού ο Πορτογάλος έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις