Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε τον αναπληρωματικό του Μπουφόν!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Βόιτσεκ Σέζνι από την Γιουβέντους. Ο Πολωνός θα είναι πιθανότατα και ο αντικαταστάτης του Τζίτζι Μπουφόν, όταν “αποσυρθεί” από την ενεργό δράση.

Τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Γιουβέντους υπέγραψε ο Βόιτσεκ Σέζνι, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να ανακοινώνουν την απόκτηση του Πολωνού πορτιέρε από την Άρσεναλ, έναντι 12.2 εκατομμυρίων ευρώ

Ο Σέζνι διαθέτει εμπειρία από τη Serie A, αφού τα δυο τελευταία χρόνια της καριέρας του τα πέρασε -με τη μορφή του δανεισμού- στη Ρόμα. Την περασμένη σεζόν είχε 38 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ήταν ο τερματοφύλακας που κράτησε περισσότερες φορές από κάθε άλλον το “μηδέν” στην εστία του, στη Serie A (σε 14 παιχνίδια, ένα περισσότερο από τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν)

Να αναφέρουμε πως το κόστος της μετεγγραφής του Σέζνι ενδέχεται να αυξηθεί κατά 3.1 εκατομμύρια ευρώ, εάν επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι στη διάρκεια της τετραετούς συμφωνίας.

Άξιο αναφοράς, πως ο Μπουφόν έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουβέντους έως το 2018 και δήλωσε ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε