Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Γρανάδα έκανε “παλικαρίσια” ανατροπή κόντρα στη Χετάφε και βλέπει… Ευρώπη (video)

Η Γρανάδα έκανε “παλικαρίσια” ανατροπή κόντρα στη Χετάφε και βλέπει… Ευρώπη (video)

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πήρε η Γρανάδα που επικράτησε με 2-1 της Χετάφε σε ματς για την 28η αγωνιστική της La Liga, που επέστρεψε χθες στη δράση.

Ο Κάρλος Φερνάντεθ πήρε στις… πλάτες του την Γρανάδα και με δύο γκολ σε διάστημα 10 λεπτών (70′, 79′) χάρισε τη νίκη στην Γρανάδα, με 2-1, επί της Χετάφε, στο δεύτερο χρονικά ματς της 28ης αγωνιστικής της La Liga. Οι γηπεδούχοι, που ανέτρεψαν το σκορ αφού είχαν βρεθεί να χάνουν με το γκολ του Τίμορ από το 20ο λεπτό, έκαναν το έκαναν έτσι το 2Χ2 στην επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος μετά από περίπου 3 μήνες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Γρανάδα ανέβηκε στην 8η θέση και τους 41 βαθμούς, έναν μακρυά από τη Βαλένθια που υποδέχεται απόψε (23:00) την Λεβάντε και 4 από την 6η Ατλέτικο Μαδρίτης. Στον αντίποδα η Χετάφε παρέμεινε στην 4η θέση, αλλά η Σοσιεδάδ, που παίζει την Κυριακή (14/06) με την Οσασούνα έχει την ευκαιρία να περάσει μόνη τέταρτη και ν΄ αποκτήσει προβάδισμα στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις