Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η “κακία” που βγάζει ο Γκρίφιν στους Αντετοκούνμπο

Η “κακία” που βγάζει ο Γκρίφιν στους Αντετοκούνμπο
Reuters

Δεν έχει και τη φήμη του… καλύτερου παιδιού στο ΝΒΑ. Ο Μπλέικ Γκρίφιν όμως μπορεί εύκολα να κατηγορηθεί για έλλειψη σεβασμού απέναντι στους Αντετοκούνμπο, έχοντας κάνει step over τόσο στον Γιάννη, όσο και στον Θανάση.

Ο Μπλέικ Γκρίφιν κατάφερε να βάλει τη δική του… πινελιά στο game 1 των Νετς με τους Μιλγουόκι Μπακς, για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας, προκαλώντας ένταση στο φινάλε του ματς, με την κίνηση που έκανε στον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Εκνευρισμένος από ένα επιθετικό φάουλ που κέρδισε ο δεύτερος, ο Γκρίφιν πέρασε επιδεικτικά πάνω από τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, πριν αποβληθεί (με το φάουλ που έκανε και την τεχνική ποινή που δέχτηκε).

Έτσι, ο παίκτης των Νετς “λέρωσε” το double-double που πέτυχε κόντρα στους Μπακς (18 πόντοι, 14 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 35 λεπτά αγώνα) και θύμισε σε όλους ένα άλλο step over που είχε κάνει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ήταν Δεκέμβριος του 2019, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε πεσμένος στο παρκέ μετά από φάουλ που του έγινε, αλλά και από σπρώξιμο του Γκρίφιν, σε αναμέτρηση των Μπακς στην έδρα των Πίστονς.

Ο τότε παίκτης της ομάδας του Ντιτρόιτ μετά πέρασε και πάνω από τα πόδια του Greek Freak, με τον Κρις Μίντλετον να του… ζητάει τα ρέστα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις