Αθλητικά

Η κατρακύλα της Ρεάλ – Νέα εντός έδρας ήττα της βασίλισσας

Η Σαραγόσα εκμεταλλεύτηκε τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Μουρίνιο αλλά και την απογοήτευση της Ρεάλ μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και επικράτησε με 3-2 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Πορτογάλος είχε να χάσει 9 χρόνια εντός έδρας σε αγώνα πρωταθλήματος αλλά μέσα σε λίγες ημέρες γνώρισε 2 ήττες και συμβιβάστηκε οριστικά με την ιδέα της απώλειας του τίτλου.

Ο Λαφίτα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Σαραγόσα αφού σκόραρε δις. Στο 41′ άνοιξε το σκορ μετά από λάθος του Κασίγιας.

Στο 55′ ο Γκάμπι με πέναλτι έκανε δύο τα τέρματα των φιλοξενούμενων, ενώ ο Ράμος κατάφερε δέκα λεπτά αργότερα να ξαναβάλει στο ματς τη Ρεάλ.

Ο Λαφίτα και πάλι “χτύπησε” στο 77′ και ο Μπενμζεμά διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Η βασίλισσα τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καρβάλιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Αγγελόπουλοι: «Με τον Μπαρτζώκα στον πάγκο, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει μέχρι τέλους να ανοίγει δρόμους προς την κορυφή»
"Η εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του είναι δεδομένη, ισχυρή κι έχει κερδηθεί με έργο, με ανθεκτικότητα με συνέπεια, αλλά και με αποτελέσματα που μιλούν από μόνα τους" ανέφεραν μεταξύ άλλων
Γιώργος Μπαρτζώκας και αδελφοί Αγγελόπουλοι