Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει την επικοινωνία Μητσοτάκη – Τσέφεριν: «Να κυλήσει το πρωτάθλημα με διαφάνεια και με υψηλό επίπεδο διαιτησίας»

Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει την επικοινωνία Μητσοτάκη – Τσέφεριν: «Να κυλήσει το πρωτάθλημα με διαφάνεια και με υψηλό επίπεδο διαιτησίας»
Intime.gr

Την επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και τη… βοήθεια για elite διαιτητές στα πλέι οφ, επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέτοντάς του ευθέως το θέμα με τη διαιτησία, που ταλανίζει αυτή την περίοδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός ζήτησε από τον πρόεδρο της UEFA να συμβάλλει προκειμένου να έρθουν elite διαιτητές στους αγώνες των πλέι οφ της Super League.

«Ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της UEFA. Στην χώρα μας, όλοι θέλουμε οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και η διαιτησία να συμβάλλουν ώστε να κυλήσουν οι επόμενες αγωνιστικές με διαφάνεια και να τελειώσει το πρωτάθλημα με τις καλύτερες συνθήκες και με υψηλό επίπεδο διαιτησίας. Τόνισε ακόμα ότι κανείς δεν του το ζήτησε καθώς συνομιλεί τακτικά με επικεφαλής ομοσπονδιών” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Επικοινωνία Κυριάκου Μητσοτάκη με Αλεξάντερ Τσέφεριν για ελίτ διαιτητές στα πλέι οφ

Μένει να δούμε πλέον αν θα υπάρξει αντίδραση και από την UEFA όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα και αν θα μπορέσει να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα που έχει φέρει μεγάλη ένταση στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι η προ ημερών συνάντηση των προέδρων των ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ της Super League με τον Τάκη Μπαλτάκο και τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, οδηγήθηκε σε αδιέξοδο, βάζοντας ένα ακόμα πρόβλημα στο αρνητικό κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά και τις διαιτησίες στους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις