Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Λαμία ανακοίνωσε Μπιάρνασον, «κλείνει» Σαράνοφ και ψάχνει για στόπερ

Η Λαμία ανακοίνωσε Μπιάρνασον, «κλείνει» Σαράνοφ και ψάχνει για στόπερ
ΦΩΤΟ Intime

Μετεγγραφικός «πυρετός» στη Λαμία που ενισχύεται σε όλες τις θέσεις προκειμένου να αντιστρέψει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αφού με μόλις δύο βαθμούς και χωρίς νίκη είναι η ουραγός της Superleague. Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε αρχικά σήμερα (30/12) την απόκτηση του διεθνούς Ισλανδού μέσου, Έλμαρ Μπιάρνασον.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία

«Μέλος της οικογένειας της Λαμίας είναι από σήμερα ο κεντρικός μέσος, Έλμαρ Μπιάρνασον. Ο 33χρονος (4/3/1987) Ισλανδός ποδοσφαιριστής μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη 2η κατηγορία της Τουρκίας με την Ακχίσασπορ, όπου είχε συνολικά 11 συμμετοχές.

Έχει ακόμη αγωνιστεί σε Γκαζιαντέπ και Ελάζιγκσπορ (Τουρκία), την Άαρχους (Δανία), τη Γκέτεμποργκ (Σουηδία), τη Ράντερς (Δανία), τη Λιν (Νορβηγία), την U20 της Σέλτικ και την U19 της Reykjavik (Ισλανδία).

Επίσης έχει 41 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ισλανδίας.

Τον καλωσορίσουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Έλμαρ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στην ομάδα της Λαμίας και θα βάλω τα δυνατά μου η ομάδα να πετύχει το στόχο της και να ανεβεί θέσεις στη βαθμολογία. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου!“».

Από εκεί και πέρα προ των πυλών βρίσκεται και ο τερματοφύλακας, Μπόγιαν Σαράνοφ. Ο Βόσνιος που αγωνίστηκε και στο παρελθόν στη Λαμία αναμένεται να επιστρέψει αφού απομένουν μόνο κάποια τυπικά θέματα να διευθετηθούν για την οριστικοποίηση της μετεγγραφής.  Παράλληλα στη Λαμία έχουν βάλει μπροστά και την αναζήτηση για στόπερ, αφού η αμυντική γραμμή της χρειάζεται ενίσχυση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις