Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η Λέφσκι Σόφιας πέτυχε πέντε γκολ πριν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ

Η Λέφσκι Σόφιας πέτυχε πέντε γκολ πριν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ
Intime.gr

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας (2η αγωνιστική) πέτυχε η Λέφσκι Σόφιας. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό του Conference League «διέλυσε» την Σπάρτακ Βάρνας με 5-0.

Με ιδανική ψυχολογία η Λέφσκι Σόφιας, λίγα 24ωρα πριν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα από την Βουλγαρία έκανε… πλάκα απέναντι στην Σπάρτακ Βάρνας, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-0, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της χώρας.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Conference League άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κράστεφ στο 40’. Στο δεύτερο ημίχρονο… έβρεξε γκολ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 με τον Μπαρί (69’), με τον Μαροκινό επιθετικό να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 83′.

Ακολούθησαν δύο ακόμη γκολ στο φινάλε του αγώνα, με Κράστεφ να σκοράρει ξανά στο 87′ και τον Πετκόφ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ενδεκάδα της Λέφσκι (4-2-3-1): Μιχαΐλοφ – Γκάλτσεφ (74’ Πετρίς), Σούντμπεργκ, Φαν Ντερ Κάαπ, Κόρντομπα – Κράεφ (46’ Στεφάνοφ), Κράστεφ – Ρονάλντο (85’ Πετκόφ), Μιλάνοφ (85’ Αλντέρ), Γουέλτον (85’ Μίτκοφ) – Μπαρί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις