Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Λειψία κράτησε το αήττητο – “Λύτρωση” με Ρόις για Ντόρτμουντ (videos)

Η Λειψία κράτησε το αήττητο – “Λύτρωση” με Ρόις για Ντόρτμουντ (videos)
Reuters

Εκτός έδρας “τρίποντο” και… κορυφή για την Λειψία (2-0 την Άουγκσμπουργκ) – Αγχωτική νίκη για την Ντόρτμουντ με σκόρερ τον Ρόις (1-0 στην έδρα της Χόφενχαϊμ).

Συνεχίζει αήττητη! Η Λειψία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αουγκσμπουργκ, με 2-0, για την 4η αγωνιστική στη Bundesliga, αποτέλεσμα που την κρατά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «ταύροι» έμειναν αήττητοι για εννιά σερί εκτός έδρας αγώνες, και με τους βαθμούς της νίκης έμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Λειψία άνοιξε το σκορ στο 45′ με τον Ανχελίνο και “σφράγισε” τη νίκη με την γκολάρα του Γιουσούφ Πούλσεν στο 66‘, λίγο μετά την είσοδο του στο ματς.

Την ίδια στιγμή, η Ντόρτμουντ πέτυχε σπουδαία νίκη σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της Bundesliga, αυτή της Χόφενχαϊμ, επικρατώντας με το γκολ του Μάρκο Ρόις στο 76′, από ασίστ του Χάαλαντ. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Γερμανού επιθετικού μετά από 8 μήνες!

Σε άλλα παιχνίδια, η Στουτγκάρδη πήρε το “διπλό” στο Βερολίνο κόντρα στη Χέρτα, όπως και η Λεβερκούζεν στην έδρα της Μάιντς (0-1), ολοκληρώνοντας την κακή ημέρα για τις γηπεδούχους ομάδες, καθώς σε πέντε παιχνίδια μόνο η Φράιμπουργκ κατάφερε να «γλιτώσει» την ήττα, 1-1 με τη Βέρντερ Βρέμης.

Αποτελέσματα και σκόρερ στην Bundesliga

Σάββατο 17/10

Χόφενχαϊμ-Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-1

(76’ Ρόις)

Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 1-1

(15’ Λίχαρντ – 25’ (πεν.) Φίλκρουγκ)

Χέρτα Βερολίνου-Στουτγκάρδη 0-2

(9΄ Κεμπφ, 68’ Κάστρο)

Μάιντς-Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-1

(30’ Αλάριο)

Άουγκσμπουργκ-Λειψία 0-2

(45’ Ανχελίνιο, 66’ Πούλσεν)

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Μπάγερν Μονάχου 19:30

Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ 21:30

Κυριακή 18/10

Κολωνία-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 16:30

Σάλκε-Ουνιόν Βερολίνου 19:00

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις