Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Η Λειψία “ξέσπασε” με πεντάρα στη Μάιντζ (video)

Η Λειψία “ξέσπασε” με πεντάρα στη Μάιντζ (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Επιστροφή στις νίκες με τον πλέον… εκκωφαντικό τρόπο για την Λειψία, η οποία ισοπέδωσε εκτός έδρας τη Μάιντς με 0-5, για την 27η αγωνιστική της Bundesliga, και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα ματς που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική και ανάλυση, η Λειψία έβγαλε αντίδραση μετά την εντός έδρας “γκέλα” με τη Φράιμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική και έκανε… πάρτι στην έδρα της Μάιντς, την οποία νίκησε με 0-5. Η υπόθεση νίκη κρίθηκε στο πρώτο μισάωρο, όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν 10 τελικές προσπάθειες έναντι καμίας των γηπεδούχων και έφτασαν αν προηγούνται με 0-3 ( Βέρνερ 11′, Πόουλσεν 23, Σάμπιτζερ 36′). 

 

 

Δύο ακόμα γκολ του Βέρνερ στο δεύτερο μέρος (48′ και 75′) διαμόρφωσαν το τελικό 0-5, ενώ η Λειψία έχασε ευκαιρία για να διευρύνει ακόμα περισσότερο τη νίκη της και να την φτάσει στα επίπεδα του πρώτου γύρου, όπου είχε επικρατήσει της Μάιντς με 8-0. 

 

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Λειψία ανέβηκε στους 57 βαθμούς και την 3η θέση της Bundesliga, ενώ η Μάιντς με 27 παραμένει μεν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά η Φορτούνα Ντίσελντορφ, έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στον πόντο αν νικήσει απόψε (19:30) την Κολωνία. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις