Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Η Λιντς θέλει το “μπαμ” με Καβάνι

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λιντς επέστρεψε στα σαλόνια της Premier League, αλλά δεν σκοπεύει να έχει το ρόλο του… κομπάρσου και προσπαθεί να ενισχυθεί με ονόματα από το πάνω ράφι, με τον Έντισον Καβάνι να αποτελεί τον διακαή πόθο του ιδιοκτήτη της ομάδας.

Ο Εντινσον Καβάνι είναι ο μεγάλος μετεγγραφικός στόχος της Λιντς, η οποία επέστρεψε στην premier league, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια. Ο ιδιοκτήτης της Λιντς, Αντρέα Ραντριτσάνι παραδέχθηκε πως κάνει τα πάντα για να πείσει τον Ουρουγουανό σταρ, που έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, να παίξει στο «Ελαντ Ρόουντ».

Ο Καβάνι βρέθηκε πολύ κοντά στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στην οποία μάλιστα είχε δώσει τον λόγο πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά η μεταγραφή «ναυάγησε» και ο «Ματαντόρ» είναι πρόθυμος να εξετάσει άλλες επιλογές. Η Ρόμα του έχει καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο, που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας. Η μετακίνησή του στη Ρόμα θα σημάνει την επιστροφή του στη Serie A, καθώς πριν τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν είχε παίξει για τις Παλέρμο και Νάπολι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις