Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Μάιρα Παναγιωτίδου με την ποντιακή σημαία στην πρώτη θέση του βάθρου, μέσα στην Κωνσταντινούπολη

Η Μάιρα Παναγιωτίδου με την ποντιακή σημαία στην πρώτη θέση του βάθρου, μέσα στην Κωνσταντινούπολη
pontos.info

Η Μάιρα Παναγιωτίδου ήταν εκπληκτική στο πρόσφατο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Διαχρονικών Αθλητών στην Κωνσταντινούπολη, κατακτώντας την 1η θέση στα 200μ, στα 60μ και στο άλμα εις μήκος. Η παρουσία της στο βάθρο των νικητών, ήταν ξεχωριστή, αφού εμφανίστηκε με την ποντιακή σημαία.

Η Μάιρα Παναγιωτίδου κατέκτησε την πρώτη θέση στα 200μ, στα 60μ και στο άλμα εις μήκος, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Διαχρονικών Αθλητών της Κωνσταντινούπολης (18-190.03.2023). Σύμφωνα με το “pontos.info”, η Ελληνίδα αθλήτρια, μέλος του Ποντιακού Συλλόγου Καλλιθέας Συκεών Θεσσαλονίκης, ανέβηκε στο κορυφαίο σκαλί, στο βάθρο των νικητών που στήθηκε στο “Indoor Stadium Sinan Erdem Spor Salonu”.

Μαζί με την ελληνική σημαία, η Μάιρα Παναγιωτίδου ύψωσε και την σημαία του Πόντου, έχοντας δίπλα της την τουρκική σημαία από την συναθλήτρια δίπλα της (σε μια κίνηση φιλίας).

“Με χαρά και συνάμα πολύ συγκίνηση θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας στιγμές που αφιέρωσα στις ρίζες μου, στην πατρίδα των προγόνων μου. Ο αθλητισμός μου δίνει την ευκαιρία να μπορώ να τιμώ τη σημαία μας σε όποιο γήπεδο της Ευρώπης παρευρεθώ για αγώνες. Το Σαββατοκύριακο αγωνίστηκα στην Κωνσταντινούπολη, όπου έγινε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Διαχρονικών Αθλητών πετυχαίνοντας 1η θέση στα 200μ, στα 60μ και στο άλμα εις μήκος” ανέφερε σε σχετική της δήλωση, η Ελληνίδα αθλήτρια.

“Ο πρόεδρος Αντώνης Σαουλίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας Συκεών,εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στο μέλος του Συλλόγου Μάϊρα Παναγιωτίδου που κατέκτησε την 1η θέση υψώνοντας την σημαία του Πόντου μαζί με την Ελληνική κατά την απονομή της.

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.” αναφέρεται από την πλευρά του Συλλόγου.

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη ανάρτηση, η Μάιρα Παναγιωτίδου ανέφερε: “Σας ευχαριστώ πολύ! Έκανα το καθήκον μου με περηφάνια κ συγκίνηση! Συνεχίζω όμως να συγκινουμε με τα όμορφα λόγια σας, δίνοντας μου ακόμα περισσότερο το έναυσμα να συνεχίσω να αγωνίζομαι για να τιμώ τη Σημαία μας!”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις