Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει σκέψεις για Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει σκέψεις για Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι
Reuters

Την περίπτωση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φαίνεται πως αρχίζει να σκέφτεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έριξε… βόμβα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την πρόθεση του να αποχωρήσει από την ομάδα, αναγκάζοντας έτσι τους “κόκκινους διαβόλους” να προετοιμαστούν, στο ενδεχόμενο που ο Πορτογάλος βρει νέα ποδοσφαιρική “στέγη”.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοιτάζουν για πιθανούς αντικαταστάτες του Κριστιάνο Ρονάλντο και σύμφωνα με το ESPN, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο Λεβαντόφσκι χαίρει της εκτίμησης του νέου προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τεν Χάαγκ και οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να… μπει σφήνα ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου (σ.σ. οι Καταλανοί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τα βρουν με τους Βαυαρούς, για την μετεγγραφή του παίκτη).

Αυτή τη στιγμή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πιο άνετη οικονομικά από τους «μπλαουγκράνα» και φαίνεται πως είναι ικανή να ικανοποιήσει τα “θέλω” της Μπάγερν Μονάχου και να δώσει έτσι την ευκαιρία στον Λεβαντόφσκι, να αγωνιστεί σε άλλη “μεγάλη” ομάδα. Δεν αποκλείεται, όμως, η απουσία των “κόκκινων διαβόλων” από το Champions League της νέας περιόδου, να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις