Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι «αγκαλιά» με τον τίτλο στην Premier League

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι «αγκαλιά» με τον τίτλο στην Premier League
Reuters

Έτοιμη να επιστρέψει στο «θρόνο» της Premier League είναι η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τη νίκη της με 2-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

Βάζει τις σαμπάνιες στον πάγο και περιμένει! Μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Premier League βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, μετά την εκτός έδρας νίκη της (2-0) επί της Κρίσταλ Πάλας (34η αγωνιστική).

Οι Αγουέρο και Φεράν Τόρες «βρήκαν δίχτυα» μέσα σε δυο λεπτά (57’ και 59’ αντίστοιχα) και «κλείδωσαν» τη νίκη για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει σημειώσει 700 γκολ υπό τον Γκουαρντιόλα σε όλες τις διοργανώσεις.

Να αναφέρουμε ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε οκτώ αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της Σίτι, καθώς ακολουθεί η ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν για την ημιτελική φάση του Champions League (4/5).

Πλέον, η Μάντσεστερ Σίτι μετράει αντίστροφα για την… «στέψη» της. Αυτή μπορεί να έρθει αύριο (02.05.2021), εάν η Λίβερπουλ νικήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο «Ολντ Τράφορντ», αλλιώς οι «σίτιζενς» θα περιμένουν έως το επόμενο Σάββατο (8/5), όταν υποδέχονται την Τσέλσι στο «Έτιχαντ».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις