Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Μάντσεστερ Σίτι “ξετίναξε” την Μπέρνλι! “Πολυβόλο” με Μαχρέζ (video)

Η Μάντσεστερ Σίτι “ξετίναξε” την Μπέρνλι! “Πολυβόλο” με Μαχρέζ (video)
Reuters

Με ένα εντυπωσιακό 5-0 ξεκίνησε η Μάντσεστερ Σίτι την… αντεπίθεση της στην Premier League μετά την εξασφάλιση του «εισιτηρίου» στην επόμενη φάση του Champions League. Τρία γκολ ο Μαχρέζ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ριγιάντ Μαχρέζ, που έκανε χατ-τρικ, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-0 την Μπέρνλι στο «Έτιχαντ» και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο την.. αντεπίθεση της στην Premier League.

Οι «πολίτες» επέστρεψαν στις νίκες στην Premier League μετά από 2 αγωνιστικές και πλησίασαν τη Λίβερπουλ στους 6 βαθμούς. Παράλληλα, διατήρησαν τη που έχουν κόντρα στην Μπράιτον (έχουν να χάσουν στο γήπεδό τους από το 1963 (11-6-0 πλέον).

Ο Μαχρές άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, πετυχαίνοντας τα δυο πρώτα γκολ του αγώνα (6’, 22’). Λίγο πριν.. βγει το πρώτο μέρος (41’) ο Μεντί πήρε την υπέροχη ασίστ του Ντε Μπρόινε και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 67’ ήταν η σειρά του Τόρες να βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, για να έρθει ο Μαχρές δύο λεπτά αργότερα και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Στο 76’ Η Σίτι έφτασε σε 6ο γκολ, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το VAR.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις