Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Μαρία Σάκκαρη διαφημίζει τα ελληνικά νησιά στην Αμερική

Η Μαρία Σάκκαρη διαφημίζει τα ελληνικά νησιά στην Αμερική

Μετά τη νίκη της επί της Πέτρα Κβίτοβα και την πρόκριση της στις “16” του Indian Wells, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τις επιλογές που έχει ένας τουρίστας στην Ελλάδα, έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε από Αμερικανό δημοσιογράφο.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε την καλύτερη διαφήμιση στη χώρα μας, μιλώντας για τα υπέροχα ελληνικά νησιά. Η Μαρία Σάκκαρη δεν παρέλειψε να εκφράσει και την προτίμηση της σε ορισμένα νησιά του Αιγαίου.

“Προέρχεσαι από μια τόσο όμορφη χώρα. Αν θα πρότεινες ένα μέρος στους Αμερικανούς να επισκεφτούν στην Ελλάδα, ποιο θα ήταν αυτό”, ήταν η ερώτηση του Αμερικανού δημοσιογράφου, με τη Μαρία Σάκκαρη να απαντάει με χαμόγελο:

“Πάντα προτείνω στους φίλους μου στο tour να επισκεφτούν αρχικά την Αθήνα για δύο μέρες, όχι περισσότερ γιατί η Αθήνα είναι μικρή πόλη. Δεν είμαι μεγάλη φαν της Μυκόνου και της Σαντορίνης γιατί έχει πολυκοσμία. Όμως υπάρχουν πολλά νησιά όπως η Πάρος, Αντίπαρος. Τα αγαπημένα μου είναι η Σύρος και η Κρήτη. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε εκατοντάδες νησιά οπότε είναι δύσκολο για μένα να επιλέξω ένα.

Θα έλεγα Πάρος και Αντίπαρος είναι πολύ hot αυτή τη στιγμή. Έχω περάσει ιδιαίτερες στιγμές στη Σύρο που είναι ένα νησί δίπλα στη Μύκονο και στην Κρήτη όπου εκεί πέρασα τις καλοκαιρινές μου διακοπές πέρυσι. Σε όποιο νησί και να πας στην Ελλάδα, είναι ωραία και θα περάσετε καλά”.

Δείτε το βίντεο:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις