Δευτέρα, 20 Μαΐ
27oC Αθήνα

Η Μαρία Σάκκαρη κάνει ντεμπούτο στο Μαϊάμι – Αποκλείστηκαν μεγάλα φαβορί

Η Μαρία Σάκκαρη κάνει ντεμπούτο στο Μαϊάμι – Αποκλείστηκαν μεγάλα φαβορί

Η Μαρία Σάκκαρη είναι έτοιμη να ξεκινήσει την πορεία της στο Μαϊάμι, όπου φιλοδοξεί να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και να κατακτήσει τον πρώτο μεγάλο τίτλο της καριέρας της.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία πέρασε χωρίς αγώνα στον δεύτερο γύρο, θα αντιμετωπίζει απόψε (περίπου 20.00-21.00) τη Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, No.62 στον κόσμο.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι το απόλυτο φαβορί, ωστόσο πρέπει να το δείξει και στο γήπεδο, κάτι που δεν έκαναν άλλες τενίστριες του Top 10, αποχαιρετώντας πολύ νωρίς τη διοργάνωση.

Εκτός έμεινε η Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο.4 στον κόσμο), η οποία ηττήθηκε με 6-4, 6-4 από την Ίρινα Μπέγκου. Η Ρουμάνα θα παίξει στη φάση των «32» με την Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς.

Αποκλεισμός και για την Ανέτ Κονταβέιτ, Νο.7 στον κόσμο, μετά το 6-0, 3-6, 6-4 από την Αν Λι. Η Αμερικανίδα θα συναντήσει στον τρίτο γύρο τη συμπατριώτισσά της Άλισον Ρισκ.

Εκτός έμεινε και η Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο.8), η οποία ηττήθηκε με 6-3, 6-3 από την Άνα Καλίνσκαγια, που θα αναμετρηθεί με τη Λουτσία Μπροντζέτι.

Τέλος, αποκλείστηκαν πρόωρα η Ελίνα Σβιτολίνα και η Έμα Ραντουκάνου. Η 27χρονη Ουκρανή έχασε με 4-6, 6-3, 7-6(4) από τη Χέδερ Γουότσον, που θα παίξει με την Μπελίντα Μπέντσιτς (6-3, 6-1 τη Μάρτα Κόστγιουκ), ενώ η νικήτρια του περσινού US Open ηττήθηκε με 3-6, 6-4, 7-5 από την Κατερίνα Σινιάκοβα. Η Τσέχα θα βρει τώρα απέναντί της την Ντάρια Σάβιλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις