Δευτέρα, 20 Μαΐ
28oC Αθήνα

Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Βαρβάρα Γκράτσεβα στην πρεμιέρα της στο Masters της Ρώμης

Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Βαρβάρα Γκράτσεβα στην πρεμιέρα της στο Masters της Ρώμης
Reuters

Το Masters της Ρώμης είναι το τελευταίο τουρνουά πριν το Roland Garros και η Μαρία Σάκκαρη έμαθε την πρώτη της αντίπαλο στο Internazionali BNL d’Italia.

Τη Βαρβάρα Γκάρτσεβα θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη, στην πρεμιέρα της στο 100άρι Masters της Ρώμης.

Η Γκάρτσεβα κέρδισε εύκολα με 6-1, 6-3 την Ιταλίδα, Φεντερίκα Ντι Σάρα που έπαιζε με wild card στο τουρνουά της Ρώμης και βρήκε μπροστά της την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η Γκάρτσεβα κατάγεται από τη Ρωσία αλλά τον τελευταίο χρόνο εκπροσωπεί τη Γαλλία. Η 23χρονη τενίστρια βρίσκεται στο Νο.88 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι 23 ετών.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που Σάκκαρη και Γκάρτσεβα θα τεθούν αντιμέτωπες, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να την έχει κερδίσει τον Φεβρουάριο του 2023 στο Linz της Αυστρίας, με 6-4, 6-2.

H Σάκκαρη, Νο.8 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο.5 στο ταμπλό του Internazionali BNL d’ Italia, θέλει να επιστρέψει στις καλές πορείες στη Ρώμη, όπου ήταν ημιφιναλίστ το 2019, στον πρώτο της μεγάλο ημιτελικό σε χωμάτινο τουρνουά.

Το παιχνίδι θα γίνει αύριο, Παρασκευή (10/05) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports6HD. Η ώρα θα γίνει γνωστή αργότερα, όταν και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της ημέρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις