Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Η Μαρία Σαράποβα προτιμάει να βλέπει από το να παίζει τένις

Η Μαρία Σαράποβα προτιμάει να βλέπει από το να παίζει τένις

Σε ρόλο θεατή θα βρεθεί στο φετινό US Open η Μαρία Σαράποβα αυτές τις μέρες, η οποία έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση, αλλά δεν σταματάει να ασχολείται με το τένις.

«Μου αρέσει», δήλωσε η Σαράποβα, το να είναι θεατής στο Grand Slam, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. «Μου αρέσει να έχω μια προοπτική ενός αουτσάιντερ. Μου αρέσει να βλέπω τις νέες γενιές να ξεδιπλώνονται και το άθλημα γενικότερα. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι το US Open είναι το μόνο γεγονός τένις στο οποίο έχω παραβρεθεί από τότε που αποσύρθηκα. Είναι πραγματικά ένα ξεχωριστό γεγονός, με την ενέργεια του πλήθους εκεί».

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτό το στάδιο της ζωής μου. Εκτιμώ όσα με δίδαξε το άθλημα και το πού με οδήγησε, αλλά σίγουρα μου αρέσει να το παρακολουθώ απ’ έξω τώρα», δήλωσε.

Η Μαρία Σαράποβα πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα στο τένις, την οποία τερμάτισε το Φεβρουάριο του 2020 και από τότε δηλώνει πως λατρεύει την μεταεπαγγελματική της καριέρα.

Η Ρωσίδα πρώην τενίστρια έχει κατακτήσει πέντε Grand Slam τίτλους, υπήρξε No. 1 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ συνολικά έχει πανηγυρίσει 36 τίτλους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις